Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca distinsă cu Premiul de Excelență pentru activitatea de cercetare

Scris de sporttim.ro la 4 Dec 2013, ora 15:42

Prima ediție a Galei Premiilor EduManager.ro, un eveniment organizat de Agenția specializată în comunicare „Oameni și Companii” și portalul național EduManager.ro a avut loc în data de 3 decembrie. Gala s-a bucurat de prezența ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, a senatorului Ecaterina Andronescu, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Senat și a Secretarului de Stat în Ministerul Educatiei Nationale, Vasilica Ștefania Duminică.

În cadrul Secțiunii: Învățământ universitar, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a fost distinsă cu Premiul de Excelență pentru activitatea de cercetare.

Potrivit organizatorilor, Gala și-a propus să evidenţieze eforturile şi profesionalismul celor care lucrează cu rezultate vizibile în domeniul educaţiei, premiile fiind acordate exclusiv în urma opţiunilor exprimate de către vizitatorii portalului EduManager.ro şi de numărul de voturi întrunite.

M.M.

Mai multe articole

PRIETENII NOŞTRI

Box 300x250 I love Cluj