Grindeanu: Relaxarea mediului fiscal va duce la creşterea economică de 5,2%

Scris de Gabriel Adam la 19 Mar 2017, ora 05:30

Premierul României, Sorin Grindeanu, a declarat, după vizita la o companie care produce contoare de gaz şi de electricitate în Timişoara, că măsurile de relaxare fiscale, precum reducerea de taxe, vor ajuta companiile şi vor duce şi la o creştere economică pentru anul 2017 de 5,2 la sută.

Sorin Grindeanu a vizitat compania AEM, din Timişoara, producător de contoare pentru gaz şi electricitate, pe care a lăudat-o, spunând că este un exemplu pentru mulţi.

„AEM este o companie care face cinste oraşului nostru şi României, iar eu îmi doresc să avem multe exemple de acest tip, ceea ce înseamnă creştere economică, înseamnă noi locuri de muncă, înseamnă o economie sănătoasă bazată foarte mult pe export, pentru că de aici, de la AEM, se face foarte mult export, înseamnă o companie care poate să fie un exemplu pentru foarte mulţi”, a afirmat premierul României.

Întrebat ce măsuri ia Guvernul pentru a avea astfel de afaceri în România, Grindeanu a declarat că s-a relaxat mediul fiscal, ceea ce va duce la creştere economică.

„Noi am relaxat foarte mult mediul fiscal. Sunt reduceri de taxe, ceea ce ajută companiile, va duce la creşterea economică aşa cum ne-am şi propus, de fapt, pentru anul 2017, şi anume 5,2%. E un lucru pe care-l vom realiza, sunt convins, şi mai ales cu ajutorul companiilor private”, a conchis Sorin Grindeanu.

Mai multe articole

PRIETENII NOŞTRI

Box 300x250 I love Cluj