Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj-Napoca va organiza în 2015 Congresul Mondial al Studenților Veterinari

Scris de sporttim.ro la 20 Jan 2014, ora 13:36

Delegația studenților Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, care a participat în perioada 2 – 10 ianuarie 2014, la Simpozionul 2014 al IVSA (International Veterinary Students’ Association) și Congresul Anual 2014 al IVSA, care au avut loc la Ankara, Turcia, a obținut voturile participanților pentru a organiza la Cluj-Napoca, în 2015, Congresul Anual al IVSA.

Înaintea Franței și a Rusiei

IVSA este o organizație internațională non-profit a studenților din domeniul medical-veterinar din 45 de state ale lumii. Scopul IVSA este de a îmbunătăți standardele internaționale ale învățământului veterinar prin schimbul de idei, cunoștințe și cultură.

Prezentarea excelentă care a susținut oferta făcută de către delegația Facultății de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca în fața participanților la Congresul Anual 2014 al IVSA, a întrunit 38 de voturi favorabile, surclasând ofertele delegațiilor din Franța (18 voturi) și Rusia (3 voturi).

Întâlnirile anuale prilejuite de congresele și simpozioanele IVSA, sunt unanim apreciate ca fiind cele mai prestigioase întâlniri la nivel mondial ale studenților veterinari.

 M.M.

Mai multe articole

PRIETENII NOŞTRI

Box 300x250 I love Cluj