Violențele continuă în Ucraina LIVE VIDEO

Scris de ORA de Cluj la 19 Feb 2014, ora 16:39

17:45

Russia Today anunță moartea unui jurnalist, împușcat în piept de un grup de persoane neindentificate în timp ce se întorcea noaptea trecută acasă.

16:55

Situația din regiuni continuă să se înrăutățească. Un clip care arată cum se trage cu focuri de armă asupra protestatrilor ce caută să ocupe o clădire guvernamentală la Khmelnitsky.

 

16:35

Știrile din regiunile Ucrainine nu sunt îmbucurătoare de loc. În Crimea, parlamentari și chiar membri ai Partidului Regiunilor (partidul președintelui) au anunțat că iau în considerare alipirea peninsulei la Rusia dacă violențele nu încetează. La Lviv, grupul de protestatari care a ocupat Parlamentul local au anunțat formarea unui parlament autonom cu puteri depline asupra regiunii, cerându-le oamenilor să respecte deciziile acestuia. Russia TV relatează următoarea scenă de la Volyn (regiune din nord- vestul Ucrainei la graniță cu Polonia): Rioters have captured and beaten the governor of the western Volyn Oblast, Aleksandr Bashkalenko, and are demanding that he resigns. According to reports in Ukrainian media, Bashkalenko was handcuffed to a stage in front of a crowd of about 10,000 people and was doused with cold water but refused to sign his resignation. Earlier, he was beaten for refusing to kneel before the people, but a group of organized rioters averted a lynching by the angry mob by taking the governor into a police station.

16:25

Zvonurile pe twitter se înmulțesc: acum se anunță că poliția va interveni în forță la ora 18:00 asupra protestatrilor din Maidan. Între timp, numărul morților de aseară a crescut la 26, din care 10 polițiști.

Un fotomontaj cu ce a fost ieri la Kiev

 

Mai mult pe Criticatac

Mai multe articole

PRIETENII NOŞTRI

Box 300x250 I love Cluj