Clujeanul Răzvan Benche a fost învins duminică la Rijswijk de greul Fred Sikking, printr-o decizie controversată a arbitrilor olandezi

Scris de Dorin Tudoran la 7 Nov 2013, ora 07:50

HAGA. Sportivul clujean Răzvan Benche, liderul echipei de intervenţie a firmei de securitate Scutul Negru a pierdut confruntarea cu olandezul Fred Sikking, disputată la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul turneului Enfusion Live din localitatea Rijswijk. Potrivit unei postări a colegilor săi de club, de la Centrul de Arte Marţiale Tengu, pe reţeaua de socializare facebook, decizia arbitrilor nu ar fi fost primită favorabil de spectatori, care l-au văzut mai degrabă pe român în postura de învingător.

„Sportivul nostru RAZVAN BENCHE a facut un meci extraordinar in Olanda, poate cel mai tehnic al carierei sale, insa a pierdut la puncte in fata multiplului campion mondial Fred Sikking.

Dupa ce a dominat clar primele 3 runde , lovind doar in plin si anihilandu-si strategic adversarul, impiedicandu-l sa-si execute lowkickurile si tehnicile de genunchi, arbitrii au decis acordarea unui extra-round. Astfel, in a 4-a runda RAZVAN si-a continuat dominatia , prin lovituri dure de pumn, Sikiking sangerand vizibil pe tot parcursul acestei reprize.

Decizia finala a arbitrilor a fost in favoarea lui Fred Sikiking, fiind anuntata pe fondul huiduielilor spectatorilor din sala, care desi initial il sustinusera pe campionul olandez, au recunoscut faptul ca adevaratul invingator a fost RAZVAN. De asemenea , o multitudine de specialisti printre care Dennis Krauweel (antrenorul campionului mondial Rico Verhoeven) sau Remy Bonjasky au venit si au felicitat personal echipa noastra si au recunoscut faptul ca RAZVAN BENCHE ar fi trebuit sa fie declarat invingator.

Astfel, concluzia participarii lui RAZVAN in gala Enfusion Live – Haga este una total pozitiva, cel mai mare castig fiind ocazia ca sportivul nostru sa isi demonstreze si sa ii fie recunoscuta valoarea intr-o gala importanta din patria kickboxului,in fata unora din cei mai buni antrenori si sportivi din lume!
Acest mare meci reprezinta de acum o poarta deschisa pentru afirmarea pe plan international , la cel mai inalt nivel posibil in kickbox a sportivilor CENTRULUI TENGU.

Ii felicitam pe RAZVAN BENCHE si pe antrenorul LACZKO LEVENTE si le dorim mult succes in continuare in urmatoarele confruntari”.

Citiţi şi:

http://oradecluj.oradestiri.ro/luptatorul-de-kickboxing-razvan-benche-are-in-olanda-o-misiune-mai-grea-fata-de-clubul-de-noapte-janis/sport/2013/10/30/

Mai multe articole

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

PRIETENII NOŞTRI

Box 300x250 I love Cluj